Interieur en afwerkingsbedrijf, exclusieve schilderwerken ...

Bent u interieurarchitect, schilder, meubelmaker, glasbewerker, metaalbewerker, ...

Wij kunnen voor u natlakken in hoog-, zijde- en matglans, structuurlak, vernissen, beitsen en olie├źn, ... Ook voor het zandstralen van meubilair, deuren, enz. kunt u bij ons terecht.


Zowel nieuwe stukken als renovatiewerken worden met de nodige professionaliteit behandeld en dit alles is mogelijk in grote en kleine aantallen.


Wij maken gebruik van verschilldende kleursystemen, op basis van tweecomponenten polyurethaanlakken. Hierdoor is niet alleen een fraaie afwerking in talloze kleurtinten en afwerkingen mogelijk, ook onderscheiden deze industrielakken zich door een goede kras- en stootvastheid.


Om transportschade te vermijden verlaat geen enkel product BG DECOR zonder gedegen verpakt te zijn.Maatwerk en totaalafwerking van uw interieur ...

Wij leveren en plaatsen MDF-maatwerk voor uw interieur, o.a. kasten, legplanken, lambriseringen, tussenwanden en plinten. Wij zorgen voor een totaalafwerking.


Samen zoeken we naar een persoonlijk en gepast ontwerp. Hierbij houden we rekening met de sfeer, functie en het gewenste comfort.

Vakwerk vereist zorgvuldigheid. Tevens bezorgen wij u altijd een uitgebreide informatie en een correcte prijsraming.